Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 december 2008

Mac moment van weleer: Steve Jobs voor de gemeenteraad

December is terugkijken. Is het niet om het afgelopen jaar te evalueren, danwel om het gebrek aan nieuws te verbloemen. Zo ook op OMT. We gaan een paar jaar terug in de tijd.

In april 2006 stond Steve Jobs voor de raad van Cupertino. Tijdens het openbare spreekuur komt Steve Jobs langs om de raad wat mee te delen. Apple heeft namelijk een tekort aan kantoren en het heeft Apple behaagt een flink stuk land te kopen waarop het een tweede Apple campus gaat bouwen. Als dat geen goed nieuws is voor Cupertino…

Twee en een half jaar later wil het overigens niet vlotten met de Apple campus. Een hielenlikkende Steve Jobs heeft niet kunnen voorkomen dat procedures rond vergunningen het bouwproject vertraagde. De eerste steen moet nog gelegd worden.

Kijk hoe Steve Jobs de raad toespreekt alsof hij een nieuwe iPod aankondigt:

Heb jij mooie Apple momenten uit het verleden? Tip de redactie!

Reageer op artikel:
Mac moment van weleer: Steve Jobs voor de gemeenteraad
Sluiten