Anoniem
Anoniem Nieuws 1 december 2008
Leestijd: 1 minuut

Legospeakers voor je iPod

Krijg jij ook geen genoeg van tieners die in trein, bus of winkelcentrum hun muziekvoorkeur tentoonspreiden? Wil jij ook laten horen – middels blikkerig geluid – welke rapper je het liefst de boodschap hoort prediken? En welke beats jou helemaal in the mood brengen?

Laat dan zien dat je jong en helemaal van deze tijd bent met deze, door Lego-geïnspireerde, iPodspeakers mèt dockconnector. De voeding krijgt deze iPod stereo-uitbreiding via de USB doorvoer in de dock-connector. Geen losse batterijen nodig dus.
Levering buiten de VS is helaas alleen mogelijk in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Eigenlijk is dat nog de beste feature…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.