Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 december 2008

Kerstmis vieren doe je met een iTree

Het is niet niks om te moeten werken bij een Apple reparateur. De eindeloze stroom aan Macs en iPods die al dan niet uit zichzelf de geest hebben gegeven. Na reparatie blijven er altijd defecte onderdelen over waardoor menig reparatieafdeling meer wegheeft van een kerkhof vol Apple restanten.

Om tussen deze treurnis toch nog in kerststemming te geraken hebben reparatiemedewerkers van de Amerikaanse Apple reseller Macmedics met oude Mac onderdelen een fraai kerststukje weten te maken. De voet is het overblijfsel van een iMac G4 en een Apple logo dat uit een kapotte iMac G3 is gehaald doet dienst als piek. Het resultaat: ’s werelds enige echte iTree!

Reageer op artikel:
Kerstmis vieren doe je met een iTree
Sluiten