Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 7 december 2008
Leestijd: 1 minuut

Inschrijving iPhoneclub party makkelijker (én gratis!)

Na veel klachten van mensen die halverwege de aankoopprocedure voor tickets voor de iPhoneclub party waren vastgelopen, heeft iPhoneclub.nl een slim én fijn besluit genomen! De boosdoener, het systeem van Easyticket, is buiten gebruik gesteld en omdat er geen tijd meer is om een andere betaalmethode te regelen is het feest nu gratis!

Mensen die wel via Easyticket hebben betaald voor een kaartje krijgen op vertoon van hun zelf geprinte kaartje, naast het gesponsorde drankje dat iedereen krijgt, drie extra consumpties gratis. Daarbij maakt iedereen kans op een iPhone 3G en diverse iPhone accessoires.

Het is wel zaak om van tevoren te registreren. Hiervoor staat er nu op iPhoneclub.nl een eenvoudig en kort formulier. In tegenstelling tot een reactie op ons vorig bericht is de dresscode niet hoornen bril en hoogwater ribbroek. OMT komt nog steeds. Jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.