Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 december 2008

Grote namen annuleren aanwezigheid Macworld

Toen softwarebouwer Adobe vorige week besloot om de geplande (grote) stand op de Macworld Expo 2009 te annuleren werd al duidelijk dat de huidige negatieve economische spiraal ook invloed heeft op het Apple universum. Nu blijkt echter dat Adobe niet de enige is die te krap bij kas zit om zichtbaar te zijn op Macworld Expo 2009.

AppleInsider heeft bekend gemaakt dat accessoiremaker Belkin zich ook terug heeft getrokken en dat is opvallend aangezien het bedrijf al jaren met grote stands veel aandacht trok op de Expo. Ook Seagate en Creative Labs hebben zich bedacht en zullen niet aanwezig zijn. Google en Marware hebben besloten om een kleinere stand neer te zetten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Volgens AppleInsider staan nog meer bedrijven op het punt om ook te annuleren of terug te schalen.

Rekening houdend met het feit dat Apple nog niet officieel heeft aangekondigd een keynote te zullen verzorgen kan december nog een spannende maand worden voor organisator IDG. Één ding is echter wél zeker: OMT zal op Macworld 2009 aanwezig zijn om verslag te doen van een waarschijnlijk kleinere Expo dan dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grote namen annuleren aanwezigheid Macworld
Sluiten