Geruchten voorspellen Mac mini, iMac en iPhone nano op Macworld

Nog maar 14 nachtjes slapen voordat Phil Shiller Macworld 2009 opent met een keynote speech. Met een dergelijk potentieel voor nieuwe Apple onthullingen in het vooruitzicht beginnen de geruchtenmachines zich wam te draaien. Twee van die geruchten maken veel kans om waarheid te gaan worden op 6 januari aanstaande: een nieuwe iMac én een iPhone nano!

Of bovenstaande afbeelding natuurgetrouw is weten we niet. Wel is duidelijk dat hoesjesmaker XSKN al een cover heeft gemaakt voor de nu nog niet bestaande iPhone nano. Het kan natuurlijk een foutje of een publiciteitsstunt zijn maar rekening houdend met het feit dat XSKN in mei van dit jaar begon met de verkoop van de iPhone 3G (twee maanden voor uitkomst van het apparaat) en in september al hoesjes had voor de toen nog onbekende 4G iPod nano lijkt hun erkenning van het bestaan van een iPhone nano op meer gestoeld te zijn dan wishful thinking.

Dat zelfde kan gezegd worden van de voorspelling waar AppleInsider zich aan waagt. Het blog bericht over vondsten in diep weggestopte extensies binnen Mac OS X op de nieuwste generatie MacBook’s. Hierin zijn referenties gevonden naar nog niet bestaande iMac en Mac mini modellen. Koppel dit aan de berichtgeving van het Chinese Economic Daily News en het lijkt een gegeven dat op Macworld 2009 nieuwe hardware onthuld zal worden.

Het blijven natuurlijk allemaal geruchten, maar Phil zou het nog best wel eens druk kunnen gaan krijgen tijdens zijn keynote.

Reageer op artikel:
Geruchten voorspellen Mac mini, iMac en iPhone nano op Macworld
Sluiten