Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 december 2008

Freitag iPhone case van gebruikt dekzeil

Het Zwitserse Freitag maakt al jaren tassen, sleeves, portemonnees en hoesjes van gebruikte materialen als vrachtwagendekzeil, autogordels en rubberen banden. De voorliefde voor Apple steken ze niet onder stoelen of banken aangezien er een aparte lijn sleeves is voor de MacBook, MacBook Pro en MacBook Air, een tas voor de iMac en een hoesje voor de iPod.

Daar is nu een iPhone case aan toegevoegd. Voor 25 euro krijg je (zodra ze weer op voorraad zijn) een hoesje dat van buiten bestaat uit dekzeil en van binnen is bekleed met fluweel. Een trekkoordje zorgt er voor dat je iPhone er moeiteloos uitgehaald kan worden. Bijkomend voordeel van dit hoesje en alle andere Freitage producten: omdat ze met gebruikte materialen gemaakt worden is geen enkel hoesje het zelfde. Ben je toch nog een beetje bijzonder met je iPhone…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Freitag iPhone case van gebruikt dekzeil
Sluiten