Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 december 2008

File Info tijdelijk niet beschikbaar

Moop.me, bekend van iNap en ‘File Info’ heeft slecht nieuws voor ons en de toch al veel geplaagde filerijder. Afgelopen maand werd File Info ruim 40.000 keer gedownload en vaak gebruikt. Daar komt nu tijdelijk een einde aan. De ANWB heeft aan de jongens van Moop.Me laten weten dat zij de ANWB-website en de afdeling verkeersinformatie onder handen gaan nemen. Dit betekent dat de ‘File Info’ applicatie tijdelijk onbruikbaar wordt. De applicatie is al uit de Appstore verwijderd en er wordt al gewerkt aan een update. Moop.Me raadt gebruikers aan thuis te blijven en de Nederlandse wegen tijdens spitsuren te mijden, want het belooft een chaos te worden!

Er is wel een klein lichtpuntje te melden. De update wordt gelijk aangegrepen om veel gevraagde verbeteringen door te voeren. Zo wordt er, in samenwerking met een andere partner, gekeken naar de opmaak van de kaarten en de interactie met de applicatie. Tevens wordt de verkeersinformatie uitgebreider en vooral completer, zodat we nooit meer onverwacht in de file staan! Gelukkig hebben we de Trein nog!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
File Info tijdelijk niet beschikbaar
Sluiten