File Info tijdelijk niet beschikbaar

9 reacties

Moop.me, bekend van iNap en ‘File Info’ heeft slecht nieuws voor ons en de toch al veel geplaagde filerijder. Afgelopen maand werd File Info ruim 40.000 keer gedownload en vaak gebruikt. Daar komt nu tijdelijk een einde aan. De ANWB heeft aan de jongens van Moop.Me laten weten dat zij de ANWB-website en de afdeling verkeersinformatie onder handen gaan nemen. Dit betekent dat de ‘File Info’ applicatie tijdelijk onbruikbaar wordt. De applicatie is al uit de Appstore verwijderd en er wordt al gewerkt aan een update. Moop.Me raadt gebruikers aan thuis te blijven en de Nederlandse wegen tijdens spitsuren te mijden, want het belooft een chaos te worden!

Er is wel een klein lichtpuntje te melden. De update wordt gelijk aangegrepen om veel gevraagde verbeteringen door te voeren. Zo wordt er, in samenwerking met een andere partner, gekeken naar de opmaak van de kaarten en de interactie met de applicatie. Tevens wordt de verkeersinformatie uitgebreider en vooral completer, zodat we nooit meer onverwacht in de file staan! Gelukkig hebben we de Trein nog!

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Finisher

  Hoe lang zal dit gaan duren?! :sealed:

 • Profielfoto
  wjzijderveld

  Wel aardig van de ANWB dit bij voorbaat aan hun te laten weten!

 • Profielfoto
  TGV

  Eh, traphic.nl?

 • Profielfoto
  MauZ

  ik vind het niet vreemd, jij geeft gratis informatie weg en iemand anders vraagt geld voor de informatie die jij gratis geeft.

 • Profielfoto
  Zout

  @MauZ: File info is gratis

  Voor dit soort diensten is het handig om de apps niet direct op sites aan te sluiten maar er iets tussen te bouwen. Dan heb je altijd een tussenbron die je direct kunt aanpassen i.p.v. een app update die je moet uitbrengen. Maar dat is wel het verschil tussen een clubje die voor de hobby ontwikkeld (no offence) denk ik en een professioneel bedrijf.

 • Profielfoto
  santi

  Aha! Toen ik afgelopen vrijdag om twee uur ’s nachts ineens op de A12 stil kwam te staan (dit is echt gebeurd) gaf hij inderdaad helemaal niks aan.

 • Profielfoto
  Steph

  @santi
  Dat was een verkeersstop, ingepland door me vader;)
  Thv. Hm 51.2 R

 • Profielfoto
  ctxppc

  ze zouden wel vriendelijker zijn als ze de database zouden vrijgeven. makkelijk voor de ontwikkelaar en altijd beschikbaar voor de consument!

 • Profielfoto
  MauZ

  @ zout, dank voor de toelichting.
  misschien dat anwb deze app beter zou kunnen maken, mischein dat ze daar al mee bezig zijn