Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 december 2008

Apple Expo Parijs is (ook) niet meer

De afwezigheid van his steveness op Macworld 2009 en het voor gezien houden van de MacWorlds door Apple is niet in de koude kleren gaan zitten van de blogosphere. Dit kan niet zonder reden gebeuren. Steve is stervende! De financiële crisis slaat toe! Zijn beurzen uit! waarom nou Phil?!

Als mosterd na de maaltijd meldt Reed Exhibitions dat de Apple Expo Paris in 2009 ook geen doorgang zal vinden. Het zat eraan te komen, want afgelopen jaar bleef Apple al helemaal weg van de beurs. Parijs en Apple kunnen niet bogen op een gelukkig verleden. Het was in 2004 dat Steve in Parijs schitterde door afwezigheid vanwege zijn ziekte en Phil de honneurs mocht waarnemen. In 2005 werd de keynote helemaal maar gecanceled.

Wie desondanks een uitbundig en overcompleet verslag wil zien van de laatste Apple Expo in Parijs mét Apple stand, kan altijd nog eens OMT podcast #100 bekijken.

Reageer op artikel:
Apple Expo Parijs is (ook) niet meer
Sluiten