Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 december 2008

2008 in lijstjes

Verraste het iTunes team ons eind vorig jaar op een lijstje met best verkochte songs en een lijstje met best verkochte albums, dit jaar pakken ze groter uit met iTunes 2008.

iTunes 2008 is een tijdelijke rubriek waar naast bovengenoemde categorieën ook de beste pop-, rock- R&B-, jazz-, folk-, dance-, klassieke en alternatieve muziek van 2008 op een rij zijn gezet. Naast muziek staan ook de populairste podcasts en iPhone apps gesorteerd op populariteit.

Het is geen Nederlandstalig feestje zoals vorig jaar. Het beste nummer is 4 Minutes van Madonna. Het beste album is Back to Black van beroeps junky Amy Winehouse. Bij de Dance vinden we wel iets van Nederlandse bodem op de eerste plek: Squeeze Me van Kraak & Smaak.

Wat is jouw muzikale topper van 2008? In de Lounge is de discussie al losgebroken…

UPDATE: OMT-ers houden zelf ook van lijstjes, getuige het forumdraadje in de Lounge waarin de OMT top 5 van 2008 wordt samengesteld. Je kunt nog insturen!

Reageer op artikel:
2008 in lijstjes
Sluiten