Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 november 2008
Leestijd: 1 minuut

Über Flash Award 2008

23 november aanstaande wordt in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam de Über Flash Award uitgereikt door reclamebureau Achtung! tijdens een meeting van de Adobe User Group. De prijs is bestemd voor een bedrijf of individu dat onderscheidend en creatief werk heeft geleverd met Adobe Flash.

Professionele designers, developers en leden van de Adobe User Group kunnen meedoen aan de wedstrijd door voor 23 november een link naar hun creatie in te sturen. Hierbij kan gedacht worden aan innovatieve en orginele toepassingen van 3D, video, webcam, motion tracking etc. zolang de magie maar binnen Flash tot stand gekomen is.

De winnaar krijgt naast naamsbekendheid een heuse award en een ‘mystery prize’. Zitten er nog creatief Flashende kansmakers op OMT?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Über Flash Award 2008
Sluiten