Über Flash Award 2008

Door: Koen van Tongeren - 6 reacties

23 november aanstaande wordt in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam de Über Flash Award uitgereikt door reclamebureau Achtung! tijdens een meeting van de Adobe User Group. De prijs is bestemd voor een bedrijf of individu dat onderscheidend en creatief werk heeft geleverd met Adobe Flash.

Professionele designers, developers en leden van de Adobe User Group kunnen meedoen aan de wedstrijd door voor 23 november een link naar hun creatie in te sturen. Hierbij kan gedacht worden aan innovatieve en orginele toepassingen van 3D, video, webcam, motion tracking etc. zolang de magie maar binnen Flash tot stand gekomen is.

De winnaar krijgt naast naamsbekendheid een heuse award en een ‘mystery prize’. Zitten er nog creatief Flashende kansmakers op OMT?

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  NTG

  “Zitter er nog creatief Flashende kansmakers op OMT?”
  vast wel! maar ik niet… :sealed:

 • Profielfoto
  Bor

  Ikke ook niet. Helaas.

 • Profielfoto
  univers11

  was ik dat maar:(
  lijkt me wel leuk om de inschrijvingen te zien.

 • Profielfoto
  mac748

  Flash, what is it good for.:(

 • Profielfoto
  snipper

  Ik wel maar ik werk voor m’n geld. Geen tijd om eindeloos te pielen aan obscure verzinsels die toch niemand wil gebruiken :sealed:

 • Profielfoto
  W0utR

  Ik werk ook al vrij lang met flash en vind het nog altijd zeer leuk om te doen.
  Ik ben ook zeer veel bezig met experimenten te maken in flash, je komt altijd wel de leukste dingen uit, hoe stom ze ook overkomen voor mensen die er niks van kennen.

  @snipper, als je er zo over denkt, denk ik niet dat flash je echt zo hard interesseert, want het gaat hier vooral om de naambekendheid.
  Maar dat is mijn mening.