Software-update zal probleem met trackpad unibody verhelpen

Door: Statenweg - 5 reacties

Al enige tijd klagen gebruikers van de nieuwe MacBook en MacBook Pro op internet over problemen met de trackpad in de nieuwe unibody-behuizing. Na veelvuldig gebruik komt het voor dat de nieuwe Macs niet goed reageren op een druk op het trackpad.

Het probleem is waarschijnlijk met een simpele software-update te verhelpen. Een gebruiker beweert dat hij het volgende antwoord van Steve Jobs heeft gekregen op een e-mail over dit probleem: “Software fix coming soon.” Eerder liet Apple al weten het probleem te onderzoeken.

Het komt vaker voor dat gebruikers een reactie krijgen op mailtjes die zij versturen naar het e-mailadres van Steve Jobs. Of de antwoorden daadwerkelijk verzonden worden door de CEO is niet duidelijk.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  WhyNot

  Ik heb er geen last van.

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Heb het probleem ook.

 • Profielfoto
  ikke93

  Die emailtjes worden niet verzonden door Steve Jobs zelf.

 • Profielfoto
  WhyNot

  Maar ik gebruik ook meestal mijn Mighty Mouse.
  Behalve voor Multi Touch

 • Profielfoto
  DouweM

  Ikke93,

  Als je logisch nadenkt: Natuurlijk!
  Maar hoe kun jij dat zo zeker zeggen;)