Statenweg
Statenweg Nieuws 5 november 2008
Leestijd: 1 minuut

Software-update zal probleem met trackpad unibody verhelpen

Al enige tijd klagen gebruikers van de nieuwe MacBook en MacBook Pro op internet over problemen met de trackpad in de nieuwe unibody-behuizing. Na veelvuldig gebruik komt het voor dat de nieuwe Macs niet goed reageren op een druk op het trackpad.

Het probleem is waarschijnlijk met een simpele software-update te verhelpen. Een gebruiker beweert dat hij het volgende antwoord van Steve Jobs heeft gekregen op een e-mail over dit probleem: “Software fix coming soon.” Eerder liet Apple al weten het probleem te onderzoeken.

Het komt vaker voor dat gebruikers een reactie krijgen op mailtjes die zij versturen naar het e-mailadres van Steve Jobs. Of de antwoorden daadwerkelijk verzonden worden door de CEO is niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Software-update zal probleem met trackpad unibody verhelpen
Sluiten