Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 19 november 2008

Snow Leopard komt begin 2009 op de markt

Het lijkt erop alsof we niet lang meer hoeven te wachten op het volgende Mac OS: Snow Leopard. Versie 10.6 zal naar verluid niet scoren op nieuwe functies of ‘eye-candy’, maar zal onder de kap een flinke revisie krijgen. Apple’s Unix-manager Jordan Hubbard verklapte verleden week op de ‘Large Installation System Administration’ conferentie dat Snow Leopard in het eerste kwartaal van 2009 op de markt zal verschijnen.

Naast deze verwachte grote systeemupgrade kunnen Leopard-gebruikers met waarschijnlijkheid aanstaande vrijdag een update naar Mac OS X 10.5.6 verwachten, zo meldt TUAW.

De presentatie van Hubbard is hier te bekijken (met dank aan Koen).

Reageer op artikel:
Snow Leopard komt begin 2009 op de markt
Sluiten