Statenweg
Statenweg Nieuws 6 november 2008
Leestijd: 0 minuten

Podcasts kijken en luisteren op iPhone zonder tussenkomst iTunes

Met de komst van softwareversie 2.2 op de iPhone wordt het mogelijk audio- en videopodcasts ‘over-the-air’ te downloaden naar het toestel, zonder tussenkomst van iTunes. Nadat Apple de tweede betaversie van de software onder developers verspreidde verschenen er al aanwijzingen hiervoor, maar de functie was nog niet geactiveerd. Dit lijkt nu wel het geval te zijn: een recente schermafbeelding toont hoe de software op de iPhone een podcast downloadt terwijl de 3G-verbinding actief is.

Net als in de AppStore is het niet mogelijk podcastafleveringen groter dan 10 MB via een mobiele dataverbinding te downloaden. De gebruiker is dan aangewezen op Wifi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Podcasts kijken en luisteren op iPhone zonder tussenkomst iTunes
Sluiten