Online Apple Store klaar voor de feestdagen

Door: Koen van Tongeren - 6 reacties

De online Apple Store is vanaf deze week officieel in de sinterklaas/kerststemming. Vast onderdeel van deze actie is dat gekochte artikelen voor €5,- kunnen worden ingepakt in een stijlvol wit doosje voorzien van een persoonlijk kaartje én een rood lint.


Nieuw dit jaar is dat je kado verzonden kan worden naar 14 andere Europese landen. Zelfs je vakantieliefde hoef je dit jaar dus niet over te slaan met Kerst. Heb je nog geen idee wie je wat wil geven dan heeft Apple een shortlist met kado-ideeën opgezet in de categorieën games, hands-free, fit worden, luidsprekers, muziek op je Mac, software en printers.

Happy shopping!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  rednesed

  Enige idee of de “black friday” actie er terug zal zijn deze keer? Ik kijk met bijzonder veel spanning uit naar die dag.

 • Profielfoto
  MrAcid

  Dat klinkt alsof je er al weken niet van slaapt. ???

 • Profielfoto
  imathijs

  Inderdaad, ik koop een laserprinter met rode strik erom heen voor mijn vakantieliefde. Waar is de tijd gebleven dat iemand nog blij was met een zelfgemaakt kaartje?

  *verkoopt zichzelf met strik om geld op te halen voor printer*

 • Profielfoto
  rednesed

  @Mr Acid. Hoe meer ik slaap hoe sneller de dagen voorbijglijden…

 • Profielfoto
  brandfles

  Happy shopping? Sinterklaas had toch ook een rekening bij Icesave? :(

 • Profielfoto
  Macteach

  De nieuwe koptelefoons (on- en in ear) voor de iPod (met microfoontje) die in oktober zouden verschijnen zijn nog steeds niet leverbaar of te bestellen…