Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 november 2008

Nieuwe functies in Apple TV 2.3

Er is een software update uitgekomen voor de Apple TV. Geen bug fixes in deze versie 2.3 maar wel nieuwe functies!

De meest in het oog springende nieuwigheid is de uitgebreide AirTunes streaming mogelijkheden. Het was al mogelijk om muziek te streamen vanaf iTunes naar een op een Apple TV aangesloten speaker set. Vanaf nu is het echter ook mogelijk om vanaf een Apple TV muziek te streamen naar speakers die aangesloten zijn op een Airport Express of een andere Apple TV. Tot nu toe was dit enkel mogelijk vanuit iTunes.

De update brengt verder ondersteuning voor afstandsbedieningen van andere merken, de mogelijkheid om films, tv shows en muziekvideo’s in iTunes playlists af te spelen én volume controle bij het afspelen van muziek. Apple TV versie 2.3 is uiteraard gratis en is nu beschikbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe functies in Apple TV 2.3
Sluiten