Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 november 2008

Maak een kerstbal van je iPhone

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent voor steeds meer Nederlanders dat niet de schoen voor de open haard gezet wordt maar dat de kerstversieringen weer van zolder gehaald mogen worden. Her en der duiken dan ook al de eerste kerstbomen op, volgehangen met kleurige ballen. Wil je die ‘gezelligheid’ ook buitenshuis beleven, dan heeft hoesjesmaker More goed nieuws voor je.

Zij hebben speciaal voor de kerst een serie hoesjes uitgebracht die je iPhone 3G doen glimmen als een kerstbal. De Noél Collection bestaat uit metallic hoesjes in vier kleuren ($30,- per stuk) die je iPhone doen schitteren als nooit tevoren en tevens bescherming bieden, mocht je met een kerstboom op je rug uitglijden over een bevroren plas water.

Reageer op artikel:
Maak een kerstbal van je iPhone
Sluiten