Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 november 2008

Karl Lagerfeld’s mobiele iPod tempel

Mode goeroe Karl Lagerfeld heeft een fetish voor de iPod die zich manifesteert in het feit dat hij er een slordige 40 in bezit heeft, allemaal gevuld met muziek en liefdevol verzorgd door een privé iPod oppas. Probleem is echter dat Herr Lagerfeld nogal veel onderweg is en graag zijn muziek met zich meeneemt. In 2004 ontwierp hij daarom een speciale iPod koffer voor Fendi waarin maarliefst 12 van zijn meest geliefde iPods vervoerd konden worden.

Uiteindelijk bleek zo’n karige selectie iPods niet genoeg waardoor Karl besloot om hulp in te roepen van de kofferexperts bij Louis Vuitton. Zij fabriceerde de ultieme mobiele iPod tempel voor hem. De koffer van Taiga leer met koperen sluitwerk aan de buitenkant en met rood microfiber interieur biedt ruimte aan Lagerfeld’s 20 meest favoriete iPods en één oplader. Daarnaast herbergt de koffer een JBL speakerset met subwoofer, aangesloten op een iPod dock. Bij elkaar een aardig staaltje gadget porno.

Mocht jij ook zo’n eigen iPod tempeltje voor onderweg willen? Dat kan! Louis Vuitton heeft een aparte afdeling voor op maat gemaakte koffers. Houd wel rekening met de prijs van een aardige middenklasser voor een koffer als die van Karl Lagerfeld (iPods not included).

Reageer op artikel:
Karl Lagerfeld’s mobiele iPod tempel
Sluiten