Statenweg
Statenweg Nieuws 21 november 2008

iPhone firmware 2.2 nu beschikbaar [screenshots]

iPhone 2.2
Apple heeft softwareversie 2.2 voor de iPhone vrijgegeven. De belangrijkste nieuwe functies zijn: Google Street View (niet beschikbaar op de iPod touch), vertrektijden voor het openbaar vervoer, looproutes, het delen van een locatie via e-mail, ‘over the air’ downloaden van podcasts en het uitschakelen van autocorrectie. Daarnaast is de stabiliteit en gebruikersinterface van Safari verbeterd en kom je vanuit elk beginscherm na een druk op de thuisknop op het eerste beginscherm terecht.

iTunes 8.0.2
Ook is versie 8.0.2 van iTunes beschikbaar dat een aantal bug fixes biedt en de toegankelijkheid van de software via VoiceOver verbetert.

Reageer op artikel:
iPhone firmware 2.2 nu beschikbaar [screenshots]
Sluiten