Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 november 2008

iPhone binnenkort te gebruiken als modem?

CEO Ralph De La Vega van AT&T Mobility heeft in een interview iPhone gebruikers hoop gegeven. De La Vega liet namelijk ontvallen dat het binnenkort mogelijk wordt om de iPhone als modem te laten fungeren voor je Mac. Op dit moment staat in de voorwaarden van iPhone abonnementen dat dit niet toegestaan is.

In juli bracht Nullriver het programma NetShare uit waarmee je op omslachtige wijze je 3G internetverbinding kon delen met je Mac. NetShare werd door Apple zonder opgaaf van redenen uit de AppStore verwijderd.

De La Vega kon niet zeggen op welke manier het modemgebruik van je iPhone mogelijk zou worden. Ook over de kosten is nog niets bekend. Laat staan of deze feature ook in Nederland beschikbaar zal zijn. Kortom, het blijft afwachten. Maar er is hoop…

Reageer op artikel:
iPhone binnenkort te gebruiken als modem?
Sluiten