Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 november 2008

iPhone bezitters, wees gewaarschuwd: de winter komt er aan!

Je realiseert het je misschien nog niet, maar nu de winter in aantocht is dreigt een catastrofe voor miljoenen mensen. Zij zullen er achter komen dat hun geliefde nieuwe iPhone of iPod Touch alles behalve aanraakgevoelig is met handschoenen aan.

Vorig jaar al kwam The North Face met een oplossing: handschoenen met op duim en wijsvinger een plakje stof dat wél reageert op trackpads, click wheels én touch screens! Deze handschoenen doen het prima op de skipiste maar ogen wellicht iets te sportief voor op straat. Geen optie voor de forensende iPhone/iPod touch bezitter dus.

Gelukkig zijn twee bedrijven in dat gat gesprongen. Freehands heeft het probleem op originele doch simpele wijze aangepakt door handschoenen te verkopen waar de toppen van duim en wijsvinger omgeklapt kunnen worden zijn en met een magneetje op hun plek gehouden worden. De handschoenen zijn verkrijgbaar in Fleece, stretch of leer en kosten tussen $20 en $40.

Een warmer en stijlvoller alternatief zijn Dots. Deze gebreide wollen handschoenen zien er stijlvol uit. Een klein dopje op duim en wijsvinger zorgt er voor dat je iPhone of iPod toch blijft reageren op je vingers. Met een prijs van $15 of $20 zijn Dots ook het goedkoopste alternatief op koude vingers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone bezitters, wees gewaarschuwd: de winter komt er aan!
Sluiten