Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 november 2008

iPhone app: NumberKey

De beste iPhone apps zijn super simpel. Als je ze ziet vraag je je onmiddellijk af hoe het mogelijk is dat je hier niet zelf op bent gekomen. NumberKey van Balmuda Design is een programma uit deze categorie. Het maakt van je iPhone een numeriek toetsenbord en koppelt het via WIFI aan je Mac. Handig voor rekenmeesters die vaak met de laptop op pad zijn!

NumberKey werkt verrassend goed. Geen zichtbare vertraging en ondanks het feit dat je de randen van de toetsen niet fysiek voelt is het erg accuraat. Ook fijn dat je in de settings van het programma kunt aangeven dat je iPhone niet in slaap mag vallen.

Naast de download uit de App Store moet je voor NumberKey ook een klein programmaatje installeren op je Mac om via WIFI contact te kunnen maken met de iPhone. NumberKey kost € 1,59.


Had ik al gezegd dat er voor elke Mac een bijpassend numeriek toetsenbord aanwezig is?

Reageer op artikel:
iPhone app: NumberKey
Sluiten