Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 november 2008

Even blazen? Pak je iPod!

Wie dacht dat we het qua vreemde iPod accessoires wel gehad hadden na de iPod wc rolhouder, de iPod vibrator en de iPod elektromagnetische bol komt bedrogen uit nu de iBreath de ‘Made for iPod’ markt op is geslingerd.

Voor $ 79,- ben je de trotse eigenaar van deze iPod alcohol blaastester. Het apparaatje wordt via de dock connector aangesloten op je iPod of iPhone. Even vijf seconden blazen in het ingebouwde blaaspijpje en iBreath vertelt je hoeveel procent alcohol er in je bloed zit.

Helaas blijft de iPod integratie van de iBreath beperkt tot het gebruik van de batterij. Om er toch een volwaardige iPod accessoire van te maken is er ook nog een FM transmitter toegevoegd aan het apparaatje waardoor je na het doen van je eigen alcoholcontrole lekker naar huis kan blazen met je favoriete Amy Winehouse of Bonnie St. Claire hits op je autoradio.

Reageer op artikel:
Even blazen? Pak je iPod!
Sluiten