Even blazen? Pak je iPod!

Door: Koen van Tongeren - 6 reacties

Wie dacht dat we het qua vreemde iPod accessoires wel gehad hadden na de iPod wc rolhouder, de iPod vibrator en de iPod elektromagnetische bol komt bedrogen uit nu de iBreath de ‘Made for iPod’ markt op is geslingerd.

Voor $ 79,- ben je de trotse eigenaar van deze iPod alcohol blaastester. Het apparaatje wordt via de dock connector aangesloten op je iPod of iPhone. Even vijf seconden blazen in het ingebouwde blaaspijpje en iBreath vertelt je hoeveel procent alcohol er in je bloed zit.

Helaas blijft de iPod integratie van de iBreath beperkt tot het gebruik van de batterij. Om er toch een volwaardige iPod accessoire van te maken is er ook nog een FM transmitter toegevoegd aan het apparaatje waardoor je na het doen van je eigen alcoholcontrole lekker naar huis kan blazen met je favoriete Amy Winehouse of Bonnie St. Claire hits op je autoradio.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Nelis Infra

  Ongelooflijk….

 • Profielfoto
  McPherson

  Zeker een startonderbreker voor je iPod/iPhone, als je teveel ugl blaast heb je geen muziek bij het rijden? :p

 • Profielfoto
  Bostie

  Het lijkt zo fake!

 • Profielfoto
  McShamus

  Even een NSFW waarschuwing bij die Ohmnibod svp… Niet iedereen leest ONM thuis…

 • Profielfoto
  Neptunus

  Als je hele procenten in je bloed hebt merk je het zo ook wel. Waarschijnlijk meet dit ding in promille..

 • Profielfoto
  Ouistiti

  Het lijkt héél héél fake.

  Mocht er nu nog een echte foto van bestaan..