Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 10 november 2008

Doet YouTube wat Apple niet kan?

In april 2007 beloofde Apple executive Pascal Cagni dat er datzelfde jaar nog films verkocht zouden worden in de Europese iTunes Store. Het is nu november 2008, maar films kopen of huren is nog steeds onmogelijk.

YouTube biedt misschien soelaas. Naar het schijnt sluit YouTube een deal met Metro Goldwyn Mayer om films te vertonen op YouTube. De serie ‘American Gladiators’. Daarnaast is het de bedoeling om volledige speelfilms op YouTube beschikbaar te stellen in een poging nog meer advertentieinkomsten te genereren.

Komen we terug bij Apple mannetje Pascal Cagni. Hij beloofde begin 2007 namelijk nog iets. Een Apple Store in Parijs “at some point”. Kunnen we hieruit leren dat Apple haar beloftes maar moeilijk nakomt?

Reageer op artikel:
Doet YouTube wat Apple niet kan?
Sluiten