Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 november 2008

City of Heroes naar de Mac

De game fans op OMT weten het al sinds donderdag, maar voor wie het gemist heeft: gameontwikkelaar NCSoft heeft aangekondigd een Mac versie uit te brengen van het populaire spel City of Heroes. In dit grote online RPG (Role Playing Game) ontwerp je je eigen superheld of slechterik om vervolgens in groepen tegen elkaar ten strijde te gaan.

Voor de Mac versie van CoH wordt gebruik gemaakt van Transgaming‘s ‘Cider’. Deze technologie kan commando’s in Windows programmatuur omzetten naar commando’s die (Intel) Mac OS X begrijpt. Hierdoor kunnen nieuwe releases en updates eenvoudig tegelijkertijd voor Windows en Mac uitgebracht worden.

Wanneer City of Heroes uit komt is nog niet bekend. Wel durft NCSoft het aan om te beloven dat het spel nog dit najaar in een publieke beta uitkomt en nog voor de kerst in de winkel zal liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
City of Heroes naar de Mac
Sluiten