Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 24 november 2008

Betrapt!

Wat zou jij doen als jij tijdens het grasduinen in de iPhone van je partner een aan iemand van de andere sekse verzonden mailtje zou vinden met als bijlage een ondeugende foto van je partner? Juist, je spreekt je partner er op aan.

Dat deed Susan uit New Jersey ook, maar de verklaring die haar man gaf beviel haar niet. Hij gaf toe de foto te hebben genomen, maar hij had hem nooit via e-mail verstuurd. Van een medewerker van de Genius Bar in de Apple Store had hij begrepen dat het een foutje is in de iPhone. Het toestel verstuurt wel vaker een willekeurige foto mee met een e-mailtje.

Wat doe je dan? Natuurlijk, je vraagt de Apple-gemeenschap of je man betrouwbaar is. En waar kan dat beter dan op het discussieforum van Apple zelf! Het topic is inmiddels gesloten, maar het is wel lekker leesvoer.

Wat denk jij? Moet Susan op zoek naar een andere man?

Het incident is al weer 13 dagen geleden gebeurd, maar zo’n sappig bericht kan OMT je niet onthouden.

Reageer op artikel:
Betrapt!
Sluiten