Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 november 2008
Leestijd: 1 minuut

Apple op weg naar werelddominantie

De machtigen der aarde lijken steeds massaler over te stappen naar de Mac. Zo berichtten wij al eerder over ZKH Willem Alexander en Prinses Máxima in de rij bij een New Yorkse Apple Store, Minister en voormalig Premier van Zweden Carl Bildt en diens liefdesverklaring aan de Mac, Voormalig Amerikaanse Vice-President en huidig Apple bestuurslid Al Gore, President van Rusland én MacBook Pro gebruiker Dmitry Medvedev en toekomstig President van de VS Barack Obama.

De nieuwste telg in deze lijst machtige Apple mannen is de 84 jarige Koning van Saudi Arabië Abdullah bin Abdul Aziz Al Saud die volgens TUAW op onderstaande foto de jaarlijkse gang van Moslim pelgrims naar Mecca volgde op zijn 30 inch Cinema Display.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple op weg naar werelddominantie
Sluiten