Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 oktober 2008

Zweedse Minister/ ex-Premier ziet Het Licht

Na Minister Plasterk en voormalig vice-president Al Gore mogen we nu een derde politicus in de armen sluiten als fanatiek Apple gebruiker. Carl Bildt, de voormalig premier van Zweden en momenteel Minister van Buitenlandse Zaken aldaar, heeft op zijn blog geschreven dat hij vol genoegen is overgestapt naar ‘de nieuwe wereld’ die Mac heet.

Bildt schrijft dat hij er lang over heeft nagedacht en alle voors en tegens heeft afgewogen om uiteindelijk de stap te wagen. Hij geeft toe dat het even wennen was om een Mac te bedienen maar dat de MS Office applicaties een feest van herkenning waren en uiteindelijk alles op de Mac eenvoudiger, sneller en soepeler werkt dan ‘de wereld van Microsoft’.

Bildt’s enige kritiek richt hij op zichzelf wanneer hij zich afvraagt waarom ie niet eerder deze stap gemaakt heeft. Ach Carl, denk maar zo: beter laat dan nooit. En nou als de bliksem het hele kabinet evangeliseren zodat Zweden het eerste op Mac bestuurde land ter wereld wordt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zweedse Minister/ ex-Premier ziet Het Licht
Sluiten