Robert de Groot
Robert de Groot Geruchten 14 oktober 2008

Wel of geen nieuwe MacBook vanavond? Een nieuw Cinema Display lijkt op komst.

Gaat het toch nog spannend worden vanavond, want gaat de MacBook nu wel of niet vervangen worden!? Lazen wij gisteren nog dat Apple zelf de nieuwe MacBook bevestigde, vandaag keren Amerikaanse rumorsites terug van hun opportunistische berichtgeving.

In het PDF-bestand dat afgelopen zondag op de Apple site verscheen staat duidelijk “MacBook/MacBook Pro (Late 2008)”. Het zou dus kunnen dat beide modellen vernieuwd worden, of dat “Late 2008” enkel betrekking heeft op de MacBook Pro. Daarnaast lekte zondag eveneens foto’s uit van de nieuwe MacBook behuizing, dat daarentegen weer vóór een nieuwe MacBook spreekt.

De commotie is ontstaan nu blijkt dat het gespeculeerde ‘$899-product’ ook wel eens een nieuw 24-inch Cinema Display kan zijn dat voorzien is van LED-verlichting, zo melden MacRumors en AppleInsider.

Reageer op artikel:
Wel of geen nieuwe MacBook vanavond? Een nieuw Cinema Display lijkt op komst.
Sluiten