The Beatles niet in iTunes Store, wel in videospel

Door: Lucas Raggers - 12 reacties

In de iTunes Store zijn ze al jaren onvindbaar. Wie zoekt op ‘The Beatles’ vind alleen een album van een viertal nep beatles. The Beatles is de laatste grote band die nog ontbreekt in de iTunes Store. Maar er is licht aan de horizon, want in 2009 komt er wel een videospel uit dat draait om de muziek van The Beatles.

Het interactieve spel wordt gemaakt door de makers van het populaire Rock Band. Veel meer informatie dan dat is er niet. De producenten konden alleen kwijt dat het spel “unprecedented, experiential progression through and celebration of the music and artistry of The Beatles” biedt.

De baas van Apple Corps was bij de aankondiging van het videospel spaarzaam met hints naar het moment waarop het oeuvre van The Beatles digitaal te koop is. “All I can say is that we’re still working out the details, we have no announcement to make, no date or any information.”

Hoe het ook zij, het is allemaal de schuld van Yoko.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Bert987

  laatste grote band??? en AC/DC dan ?

 • Profielfoto
  deSpaanseRente

  The Beatles waren sowieso betekenisvoller

 • Profielfoto
  Zzyzx_Rd

  Ik zie veel liever AC/DC in de store dan The Beatles, schandalig dat ze er nog niet tussenstaan!

 • Profielfoto
  niels

  treurig dat The Beatles nog steeds niet op iTunes te vinden zijn. totaal gemiste kans ook.

  wat Guitar Hero / Rock Band betreft. De versplintering vind ik jammer. Het zijn √©cht leuke spellen en er zit een ontzettend marktpotentieel in. Een Music Store, waarbij mensen hun favoriete liedjes kunnen aanschaffen en spelen (een beetje Apple’s App Store strategie inderdaad) zou dit enorm groot kunnen maken. Een totaal nieuwe beleving van muziek. Dat je dan straks moet kiezen, of beide moet kopen, om de nummers van de favo bands te spelen is erg spijtig. Afijn. Ik wacht nog even met een console en een van de twee games tot er een U2 editie verschijnt… WHERE IS THE FLY?!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Die Yoko Ono heeft veel op haar geweten. In feite ook de split up van de Beatles. Ik zit trouwens niet op de Beatles in iTunes te wachten hoor. Het is leuk om een stel liedjes te hebben, maar die kan ik ook op een andere manier makkelijk van internet halen.

 • Profielfoto
  athens

  Wie van de huidige generatie zit ook op The Beatles te wachten?

 • Profielfoto
  MegaChriz

  Ik ben 23 jaar en een groot fan van Paul McCartney. Van mij mogen The Beatles wel in de iTunes-store komen. Ik hoop dat er dan ook minder bekende nummers van The Beatles tussen komen.

 • Profielfoto
  Jakobbb

  Koop de CD’s dan toch gewoon in de winkel…

 • Profielfoto
  santi

  >>>Wie van de huidige generatie zit ook op The Beatles te wachten?

  Nou eh…heb je toevallig al de nieuwe plaat van pakweg, Department of Eagles of van Of Montreal gehoord? Zijn in de afgelopen twee maanden uitgekomen, en de invloeden liegen er niet om. Verder…wie staat er op de cover van de nieuwe editie van Hollands Diep? John Lennon.

  Nee, The Beatles, wie maalt daar nog om…

 • Profielfoto
  danielpunt

  Overigens komen ze niet in Rock Band 2, maar er komt een aparte versie gemaakt door de makers van Rock Band (1 en 2).:)

 • Profielfoto
  wwgnr

  @ athens

  Ik zit op de beatles te wachten, en ACDC is ook nog een grote missende band in de store.

 • Profielfoto
  andries

  @ athens

  ik