Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 oktober 2008
Leestijd: 1 minuut

The Beatles niet in iTunes Store, wel in videospel

In de iTunes Store zijn ze al jaren onvindbaar. Wie zoekt op ‘The Beatles’ vind alleen een album van een viertal nep beatles. The Beatles is de laatste grote band die nog ontbreekt in de iTunes Store. Maar er is licht aan de horizon, want in 2009 komt er wel een videospel uit dat draait om de muziek van The Beatles.

Het interactieve spel wordt gemaakt door de makers van het populaire Rock Band. Veel meer informatie dan dat is er niet. De producenten konden alleen kwijt dat het spel “unprecedented, experiential progression through and celebration of the music and artistry of The Beatles” biedt.

De baas van Apple Corps was bij de aankondiging van het videospel spaarzaam met hints naar het moment waarop het oeuvre van The Beatles digitaal te koop is. “All I can say is that we’re still working out the details, we have no announcement to make, no date or any information.”

Hoe het ook zij, het is allemaal de schuld van Yoko.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.