Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 oktober 2008

Steve blijft een stoute jongen

Het blijft een gekke jongen die Steve. Eigenwijs vooral. In 2004 hield hij maandenlang zijn ziekte voor zich, onlangs schold hij een journalist de huid vol toen deze hem tegensprak en ondertussen weigert meneer een kentekenplaat op zijn auto te plaatsen en blijft hij zijn auto steevast parkeren op een invalideplek.

Wat moeten we toch met die jongen…


foto: Lode Vermeiren

Over die nummerplaat gaan de gekste verhalen de ronde. Zo zou de streepjescode die zichtbaar is, verwijzen naar de streepjecode op de achterkant van de DeLorean in de film Back to the Future. Maar helaas, toen bleek dat iedere mercedes een streepjescode achter de nummerplaat heeft.

De ware reden van de het ontbreken van de nummerplaat verklapte Steve Jobs al in 2001 tegenover Fortune: “It’s a little game I play”. En die parkeerplek met invalidesymbool? Die heeft Jobs persoonlijk laten aanbrengen om ervoor te zorgen dat hij niet hoeft te dwalen over zijn eigen parkeerterrein op zoek naar een plekje.

Reageer op artikel:
Steve blijft een stoute jongen
Sluiten