Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 30 oktober 2008

OMT vs. De rest: 1-1

In januari werd OMT vernederd. Maar dat zijn we per direct vergeten. OMT heeft namelijk de Mac Fora Challenge gewonnen. In de strijd die 30 dagen duurde heeft OMT meer kilometers gelopen dan MacWereld.nl, MacMinds.nl, MacFeak.nl en Intermactivity.be.

In totaal liepen alle OMT’ers 928.82 kilometer. MacWereld volgde met 332.96 kilometer, Intermactivity verrassend op de derde plek met 130.58 kilometer, MacFreak vierde met 110.44 kilometer en MacMinds ten slotte met een teleurstellende 37.08 kilometer.

De drie beste lopers van OMT krijgen een iTunes Gifte Certificate om Nike Sport Muziek (of de laatste Britney) te kopen in de iTunes Store. De beste OMT’ers waren:
– Serge (158 km)
– Jeroenvdz (131 km)
– NonkelJan (81 km)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT vs. De rest: 1-1
Sluiten