Notebook event online

Door: Koen van Tongeren - 32 reacties

Reacties

32 reacties
 • Profielfoto
  Maersk

  Geweldig! Ga hem nu kijken. :)

 • Profielfoto
  macjk

  toch nog even wachten tot hij in me itunes binnen komt. (me internet op me iMac is namelijk niet zo stabiel)

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Die Timmy Cook kan ook aardig presenteren.
  Grappig om te zien dat alle truukjes uit de kast worden gehaald om de boel te rekken.

  Beetje sombere muziek aan het begin..
  Vond de hele presentatie erg somber.

 • Profielfoto
  Anoniem

  Kan me vergissen hoor, maar ik heb volgens mij al meerdere malen gelezen dat die Tim Cook (of hoe heet ie) Steve Jobs zou gaan opvolgen.

  De man is misschien nog wel ouder dan Steve!

  Who makes this stuff up!? :S

 • Profielfoto
  Jakobbb

  Downloaden via iTunes die handel ! :D

 • Profielfoto
  stevenxs

  Heel goed dat de film aan het eind (en ook te vinden op de Apple website) het productie proces deels toont.

  Hopelijk zien mensen nu ook in wat er bij komt kijken om de nieuwe hardware van Apple te maken, en kan het gezever over de hoge prijs eindelijk eens afgelopen zijn.
  Het is geen plastic Dell!!! ;)

 • Profielfoto
  Rivanov

  De Q&A hebben ze uit de video gelaten..

 • Profielfoto
  strigoi

  Hoe downloaden jullie hem in iTunes, krijg via abonnement enkel de vorige keynote binnen..

 • Profielfoto
  Rivanov

  In iTunes staat ie nog niet..

 • Profielfoto
  appleimacg5

  Mooi… Mijn witte macbook is nog steeds geld waard. Was even bang dat ie na vandaag paar honderd euro minder waard zou zijn, maar nee. Dit gaat niet veel mensen over de streep trekken om nu ineens een macbook (pro) te kopen. Ik vind alleen de nieuwe macbook met grote harde schijf en backlit toetsenbord mooi , maar gewoon veel en veel te duur, zeker in vergelijking tot de witte macbook die dus gewoon blijft bestaan… Bijna iedereen heeft genoeg aan de witte macbook en 2,0 of 2,4 ghz maakt echt geen zak uit in normaal gebruik.
  Dus aan de ene kant teleurgesteld aan de andere kant is de witte macbook nog steeds best value for money,,,

 • Profielfoto
  sven-

  Ik baal een beetje dat het einde van de Keynote eruit is geknipt. Dit stukje vond ik juist zo interessant omdat Steve zijn mening gaf over HDMI en Blu-Ray. Weet iemand of dit nog ergens te vinden is?

 • Profielfoto
  binaries4me

  gezien:D erg cool zoals ze het nu presenteren vindt ik de macbooks wel cool maar nog wel erg wennen. vindt het erg goed dat ze de oude macbook er nog wel in laten zitten. Een min puntje van de nieuwe macbook is de 2.0 GHz dat snap ik niet waarom niet gewoon 2.2 en 2.4 ik vindt van 2.0 naar 2.4 een te grote stap. Nieuwe display erg cool die vindt ik nog het vetst.
  En omdat er geen verbetering zijn in de CPU zal het wel lang duren voor dat apple de nieuwe Intel Core i7 gaat inbouwen omdat deze macbooks net nieuw zijn. ik ga er niet echt van uit dat apple deze er snel in zal zetten als de cpu uitkomt . eigenlijk had ik gehoopt dat apple nog even ging wachten met de nieuwe macbooks omdat deze cpu er aan gaat komen. hopelijk dus in Maart macbooks met de nieuwe cpu.
  verder een vette presentatie maar idd wel iets somberder dan normaal.

 • Profielfoto
  Brims

  ik heb geen geld!

 • Profielfoto
  QuattroBras

  INNOVATIE, Echt !!! Apple-waardig. Maar deze Steve is NIET onze ‘oude’ Steve in keynotes. Geen schaduw van zijn eerdere presentaties. De ‘glans en trots’ mis ik, hij raffelt het verhaal af, wil eigenlijk weg. Terwijl dit zijn doorbraak is ! : SUPER die nieuwe laptops… ‘k Maak me zorgen over hem. Verdorie, dat smalle koppie.

 • Profielfoto
  iSponge

  wil’m wel zien.. maar geen behoefte om’m te downloaden via de site.. hoop dat’ie snel in itunes komt!:D

 • Profielfoto
  Matthi

  @ QuattroBras

  Ik deel niet je mening;) Ik vond de presentatie juist wél goed.. Enkel het publiek was passief. Geen enkele keer werd er geapplaudisseerd..
  Had dit in een grotere zaal geweest en met een enthousiaster publiek zou dit een volledig ander effect geven. Niet?;)

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Dit was een pers event. Journalisten behoren redelijk objectief te zijn en blijven. Het is geen MacWorld of WWDC keynote.

 • Profielfoto
  Joid

  Het was idd een pers-event en dus wat minder halleluja gedoe. Maar desondanks kwam het idd ook een beetje mat over.

  Erg veel dezelfde verhalen (sommige zaken wel 3 keer verteld). Zo erg zelfs dat Steve @ 42:15 bijna vergeet nóg een keer te vertellen wat hij juist daarvoor ook al had gezegd.

  Verder: Tim Cook is slecht in verkooppraatjes en Jonathan (Jony?!?) Ive is schattig, maar warrig.

  Producten zijn mooi, maar IMO toch nog te duur. Die $800 MacBook had nog meer mensen over de streep kunnen trekken.

 • Profielfoto
  sven-

  Ik ben het volledig met QuattroBras eens wat betreft Steve Jobs en zijn presentatie. Beter had ik het niet kunnen verwoorden:)
  @ Matthi: ga eens wat oudere Keynotes bekijken en je zult het verschil toch best snel zien hoor.

  We zullen zien hoe het loopt, misschien moet Steve toch maar eens een stapje terug doen?

 • Profielfoto
  LEXY

  Totaal geen enthousiaste reacties uit de zaal. Arme Steve…
  Enige vermakelijke was het doorgeven van de ‘uni panel’. Duurde een eeuwigheid.

 • Profielfoto
  Robertoo

  Volgens mij ben ik een van de weinige die het nieuwe design wel mooi vind! Het scherm heeft veel weg van de iPhone..
  Maarja, verder ben ik niet erg onder de indruk van de gepresenteerde notebooks, ik had juist verwacht dat apple een goedkopere notebook uit zou brengen waar ze de markt mee zouden kunnen veroveren..

  Blijf dus nog maar op mijn windows notebook, die voorlopig toch nog niet aan vervanging toe is..:p

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Gelukkig is er geen bob-vet-goedkopie-apple notebook gekomen. Nog meer switcher ellende. Blijf maar lekker op dat andere systeem. Heeerlijk die dure Apple producten, ja duur. Als het over de computers gaat is het duur, niemand die roept ik koop geen iPod want de Zune/blokker/craptroep is goedkopere mp3 speler.

 • Profielfoto
  MichMich

  Ik ben verliefd… eind dit jaar koop ik de ACD en Q1 koop ik de nieuwe MBP… Kan niet wachten!:)

 • Profielfoto
  Lucas

  Dit filmpje doet het bij mij nooit…

 • Profielfoto
  strigoi

  Na 12 uur laden nog steeds geen beeld in quicktime, dan maar wachten tot ie in iTunes komt:)

 • Profielfoto
  AppleOD

  jezus… die Jony is wel erg langdradig, vind ik… Het lijkt af en toe wel alsof hij z’n verhaal er uit moet PERSEN…. ???

 • Profielfoto
  AppleOD

  oh…. bij de weg… het design vind ik wel mooi. Ben wel in voor zo’n glanzend scherm, terwijl anderen het juist hekelen ivm weerspiegeling.
  IMHO zijn de MB en MBP toch de mooiste laptops out there.

 • Profielfoto
  japser909

  itunes ? gwoon naar apple site ???

 • Profielfoto
  Borg

  Probeer al ruim 18 uur lang de keynote vanaf de Apple site te kijken, maar m’n QuickTime scherm blijft wit… :(

 • Profielfoto
  Hazeleger

  had hem zo binnen via appletv

 • Profielfoto
  Cloudsurfer

  Bij mij werkt het ook niet…

 • Profielfoto
  Bert987

  Die jobs heeft toch geen geduld he :p