Statenweg
Statenweg Nieuws 16 oktober 2008

Nieuwe 17″ MacBook Pro binnenkort

Afgelopen dinsdag zag de nieuwe 15″ MacBook Pro het levenslicht met een drastisch nieuw uiterlijk. Een grote update voor het 17″-model bleef echter uit.

Volgens Appleinsider is de release van de 17″ MacBook Pro uitgesteld door problemen bij de productie met de optische schijf en het scherm, maar zal het binnen enkele maanden alsnog vernieuwd worden in lijn met het huidige 15″-model. Mogelijk kondigt Apple het model aan tijdens MacWorld 2009 in januari of vindt er een tussentijdse ‘stille’ update plaats.

De introductie van de eerste MacBook Pro in januari 2006 kampte met eenzelfde probleem. Het 17″-model werd drie maanden later geleverd dan het 15″-model. Ook toen was er sprake van een grote wijziging in de architectuur van de notebooks. Het waren de eerste pro-modellen met een Intel-processor aan boord.

Reageer op artikel:
Nieuwe 17″ MacBook Pro binnenkort
Sluiten