Nieuw: Apple University

Door: Jan David Hanrath - 4 reacties

Apple heeft er een nieuwe werknemer bij. Joel Podolny was decaan aan de Yale School of Management en wordt per 1 januari 2009 decaan en vice president van de nieuw op te richten Apple University. Joel is al jaren een Apple adept en heeft naar eigen zeggen veel enthousiasme en respect voor het merk.

Apple wil nog niet zeggen wat de Apple University is, maar uit een vergelijkbaar initiatief bij Pixar kunnen we met enige zekerheid vaststellen dat het een intern opleidingscentrum wordt om het kennisniveau op peil te houden met de beoogde groei van het bedrijf.

Yale zal een traantje laten, want onder het bewind van Joel Podolny groeide het MBA programma van Yale met 50% in de laatste vijf jaar en stegen de inkomsten door fondsenwerving van 9,5 miljoen naar 170 miljoen dollar.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  AAPL

  Waar kan ik me inschrijven?

 • Profielfoto
  apple_fan

  Toelatings eisen: je moet een mac hebben.
  Je haat microsoft.
  Je koopt ieder apple product.
  :p

 • Profielfoto
  Jaguaromac

  Beter lezen jongens (en/of meisjes), er staat: “Apple wil nog niet zeggen wat de Apple University is, maar uit een vergelijkbaar initiatief bij Pixar kunnen we met enige zekerheid vaststellen dat het een INTERN opleidingscentrum wordt om het kennisniveau op peil te houden met de beoogde groei van het bedrijf.”

 • Picasso stoomt nieuw talent klaar op de Apple University | Appleweetjes

  […] de in 2008 opgerichte Apple University is weinig bekend. Het is alleen bekend dat Joel Podolny, voormalig decaan aan de Yale School […]