Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 24 oktober 2008

Nieuw: Apple University

Apple heeft er een nieuwe werknemer bij. Joel Podolny was decaan aan de Yale School of Management en wordt per 1 januari 2009 decaan en vice president van de nieuw op te richten Apple University. Joel is al jaren een Apple adept en heeft naar eigen zeggen veel enthousiasme en respect voor het merk.

Apple wil nog niet zeggen wat de Apple University is, maar uit een vergelijkbaar initiatief bij Pixar kunnen we met enige zekerheid vaststellen dat het een intern opleidingscentrum wordt om het kennisniveau op peil te houden met de beoogde groei van het bedrijf.

Yale zal een traantje laten, want onder het bewind van Joel Podolny groeide het MBA programma van Yale met 50% in de laatste vijf jaar en stegen de inkomsten door fondsenwerving van 9,5 miljoen naar 170 miljoen dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw: Apple University
Sluiten