Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 28 oktober 2008

Microsoft gaat Google Docs achterna

Microsoft houdt op dit moment haar eigen ‘WWDC’. PDC2008 is de grootste conferentie voor Windows developers. TIjdens PDC 2008 is zojuist voor het eerst een glimps getoond van Windows 7, de opvolger van Vista.

Daarnaast heeft Microsoft ook aangekondigd dat de volgende versie van Office vergezeld zal gaan van een online variant. ‘Office Web Applications’ bestaat uit Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

De Office Web Applications zijn compatibel met Internet Explorer, Firefox en Safari. De techniek achter de online applicaties bestaat uit HTML en AJAX. De aanval op Google Docs lijkt dus ingezet, al moet blijken of de aanval niet te laat komt.

Reageer op artikel:
Microsoft gaat Google Docs achterna
Sluiten