Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 2 oktober 2008

Mac Pro verspreidt nare luchtjes

Hoewel de Mac Pro gewoon op stroom rijdt, komen er toch gevaarlijke stoffen uit. Althans, dat beweert een laboratorium Analytika in een rapport. Het lab heeft concentraties van propanol, benzeem, ethanol, isobezofurandine, propanol gevonden.

Acht dagen lang werd de lucht rond een Mac Pro gemeten met sensoren. Met bovenstaande bevindingen als gevolg. Het onderzoek komt niet uit de lucht vallen, want verschillende mensen klaagden dat het werken met de Mac Pro leidt tot vreemde geurtjes, hoofdpijn en irritatie aan de ogen.

Apple heeft bij monde van Bill Evans verklaard dat het zich niet achter het rapport kan staan. “We hebben niets gevonden dat deze beschuldiging staaft, maar in het belang van de consument blijven we het onderzoeken.” Aldus Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac Pro verspreidt nare luchtjes
Sluiten