LAI gaat iPhone systeembeheerders opleiden

Door: Koen van Tongeren - 4 reacties

Met de uitkomst van firmware 2.1 is de iPhone een serieuze concurrent geworden voor zakelijke smartphones als de Blackberry. Dat betekent wel dat systeembeheerders moeten weten waar ze aan toe zijn als ze een paar honderd iPhones voor zich hebben liggen die ingericht moeten worden voor de medewerkers van het bedrijf. Waar te beginnen?

Trainingsinstituut LAI weet raad! Het officieel gecertificeerde Apple Training Center organiseert vanaf 22 oktober ééndaagse cursussen waarin alle technische ins en outs van de iPhone besproken worden. De basisprincipes van draadloze telecommunicatie, het gebruik van Microsoft Exchange en het opzetten van de deployment tool passeren de revue, net als de mogelijkheden om de iPhone te beveiligen.

De cursus kost € 525,- ex. BTW en registreren kan online.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Jeordy

  Pfffff. Een vpn stel je zo in en mail configureer je ook erg simpel. Mijn collega’s kunnen gewoon bij de exchange server met hun iPhone. Als dat 525 moet kosten, heb ik mijn baas al 1500 euro bespaard…

 • Profielfoto
  Maced.2

  525,? dat een boel centjes …..

 • Profielfoto
  Tuvok

  Ze weten tegenwoordig ook overal trainingen van te maken. En het kost een hoop geld. De redenen waarom je teveel betaald zijn:
  1) De iPhone software is zo eenvoudig te bedienen dat je alles zelf eenvoudig kunt instellen.
  2) In de boekhandel liggen voor enkele euros complete handleidingen waarin alles duidelijk en met mooie afbeeldingen is uitgelegd.
  3) Denk dat je vraag wel op het Internet te vinden is.

  Het zou me niets verbazen als LAI zelf ook boekjes uit de boekhandel gebruikt, of in ieder geval de inhoud ervan. Dus…525 euro voor een lunch ;)

  Het boekje dat ik bedoel:
  http://www.bol.com/nl/p/boeken/iphone-3g/1001004006259517/index.html

 • Profielfoto
  Maced.2

  kijk dat is duidelijk dus…….en nu nog een comm van de heren[ LAI :)]