Statenweg
Statenweg Geruchten 8 oktober 2008

Is dit de nieuwe MacBook Pro?

Dat vragen wij ons af bij de vandaag opgedoken onderstaande foto (klik voor vergroting). De foto toont een deel van de behuizing dat lijkt te zijn vervaardigd uit aluminium. Hiermee toont het design overeenkomsten met de huidige iMac en MacBook Air. Verder lijken de FireWire 400 poort en de 28-pins DVI-I (Dual Link) te zijn verdwenen en is een mini-DVI poort daarvoor in de plaats gekomen.


Volgens eerdere geruchten zal Apple op 14 oktober nieuwe laptops aankondigen. Tot op heden heeft Apple echter nog geen uitnodiging verzonden aan de pers. Wat niet is, kan nog komen, maar de kans op een special event aankomende dinsdag wordt hierdoor kleiner. Het bedrijf verstuurt de uitnodiging meestal een week van tevoren.

Reageer op artikel:
Is dit de nieuwe MacBook Pro?
Sluiten