Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 4 oktober 2008

iPhone Web App vanuit je menubalk

Vind jij de iPhone-versie van een website handiger dan de gewone versie? Heb je geen iPod touch, maar wil je wel doen alsof je mobiel browst op je Mac? Reinier heeft een tip ingestuurd waarmee je eenvoudig je favoriete Web App kunt starten als een soort drop down menu vanuit de menubalk.

Het maakt gebruik van het gratis programma Fluid, dat van een website een programmaatje maakt. Ook erg handig, want zo kun je webapplicaties als Google Docs en GMail tussen de andere applicaties in je Dock plaatsen.

De screencast waarin Reinier het aanmaken van de Mac-Web App uitlegt vind je na de lees verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone Web App vanuit je menubalk
Sluiten