Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 oktober 2008
Leestijd: 1 minuut

Horror, op z’n Apple’s

We zullen er hier weinig van merken, maar deze week verruilen Amerikanen hun failliete banken en Sarah Palin voor iets dat bijna net zo eng is: Halloween! Apple fanboys en -girls laten zich zelfs deze gelegenheid niet ongelegen om hun adoratie te uiten. Zo kende we al de iPhone verkleedpartijen en de Steve Jobs pompoen. Een Apple Reseller heeft daar nu iets aan toegevoegd wat menig Mac fan de stuipen op het lijf zal jagen: een horror film!

Speciaal voor Halloween heeft Apple Retailer BeamEcho uit Toronto een low budget film gemaakt over het meest angstaanjagende onderwerp denkbaar: een Mac virus. ‘Infect Different’ vertelt het verhaal van een twee onfortuinlijke Apple nerds die het af moeten leggen tegen een bende losgeslagen Macs.

Rekening houdend met het verwaarloosbare budget is het resultaat erg amusant. Een aanrader dus, al garanderen we je geen nachtrust na het zien van deze angstaanjagende beelden. Trouwens, het kan aan mij liggen, maar wat schreeuwen die doorgedraaide Macs nou aan het einde…?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Horror, op z’n Apple’s
Sluiten