Statenweg
Statenweg Nieuws 16 oktober 2008

HD TV shows in iTunes razend populair

Apple maakte vandaag bekend dat ze sinds de introductie van HD TV shows vorige maand 1 miljoen afleveringen verkocht heeft in dit formaat via iTunes. In totaal verkocht Apple tot nu toe 200 miljoen afleveringen van televisieseries.

Als antwoord op dit succes biedt Apple vanaf vandaag in de VS high definition shows van álle grote Amerikaanse televisienetwerken, waaronder populaire series als Grey’s Anatomy en Lost van ABC, CSI en CSI: Miami van CBS, Bones en Prison Break van FOX naast Heroes en The Office van NBC Universal die sinds vorige maand in HD te dowloaden zijn.

In Nederland is het vooralsnog niet mogelijk films en televisieseries via iTunes te kopen. Hopelijk zal Apple het succes aangrijpen om het aanbod snel uit te breiden over het Europees continent.

Reageer op artikel:
HD TV shows in iTunes razend populair
Sluiten