Google Streetview geactiveerd in nieuwe betaversie iPhone-firmware

Door: Statenweg - 22 reacties


Eerder deze maand schreven we al dat de eerste betaversie van de nieuwe firmware voor de iPhone aanwijzingen bevat dat Google’s Streetview beschikbaar komt op het toestel. Macrumors meldt nu dat Streetview volledig geactiveerd is in de tweede betaversie van firmware 2.2 die Apple inmiddels heeft vrijgegeven. Ook worden accessoires die gebruik maken van de lijn-ingang voor audio ondersteund binnen de SDK. Iemand bekend met bovenstaande locatie? Update: Klik hier voor screenshots.

Reacties

22 reacties
 • Profielfoto
  sir_huor

  Is dat niet de thuishaven van steven spielberg?
  ik meen mij daar iets van te herinneren door middel van de serie “climbing spielberg” op de jongerenzender jim-tv.

  Greets

 • Profielfoto
  Joppe

  Is het niet de garage waar Steve en Steve hun eerste Apple hebben gemaakt?

 • Profielfoto
  Chantal C.

  @Joppe: ja volgens mij wel…

 • Profielfoto
  pvdheijden
 • Profielfoto
  PowerMacje

  Dit is inderdaad ‘De Garage’:p

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Het doet mij voorkomen als een gewoon Amerikaans huis maar dat kan aan mij liggen:P. Het zal ongetwijfeld het huis van Steve en Steve zijn;):P.

 • Profielfoto
  jamot

  Maar ik zie geen gehandicaptenparkeerplaats dus kan het, volgens mij, niet ‘De Garage’ zijn!

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Crist Drive. Heb ik ook voor gestaan :).

 • Profielfoto
  tim1

  jazeker, dat is het huis vd famile flodder :D

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Waarom staat mijn oude garage op deze site?

 • Profielfoto
  maclover111

  is er dan ook nog iets wat je niet kan zien op google maps ??

  ziet er wel leuk uit.

 • Profielfoto
  hellomcfly

  Kannone! Mijn vakantievilla!

 • Profielfoto
  jeroenth

  lache dat plaatje:D

 • Profielfoto
  Bor

  2066 Crist Drive.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Hallo Hallo…. kan misschien worden uitgelegd wat Google Streetview is.. ja we kunnen wat huizen zien en een straat en het komt op de iPhone. Maar welke gebieden kan je zien. Is het alleen voor Amerika? Alleen voor bepaalde steden. Kan je alle straten zien? Ik heb geen idee. En was is ‘de SDK”?? Graag geen geheimtaal en meer uitleg. Een erg onvolledig artikel!

 • Profielfoto
  Statenweg

  @MacAanZee: 8 van de 10 bezoekers kent de begrippen wel. We hebben er immers al vaker over geschreven. Telkens opnieuw uitleggen is daardoor ook niet altijd gewenst:)

  SDK: pakket hulpmiddelen voor het schrijven van applicaties voor de iPhone

  Streetview: Mogelijkheid in Google Maps om op ‘straatniveau’ de omgeving te verkennen. Momenteel voornamelijk beschikbaar in steden in de VS, maar momenteel worden Amsterdam en Rotterdam ook gefotografeerd.

 • Profielfoto
  iJohan

  Ik hoor weer niks over push notificatie! En daar zit ik zo op te wachten!

 • Profielfoto
  Jean-Jacques

  Wow, die share location feature lijkt me echt super handig..

 • Profielfoto
  Heijtink

  leuk. Maar hier lig ik niet wakker van. Ik wil tomtom, stereo bluetooth, voice dailing, tethering, uitnodigingen kunnen sturen via microsoft exchange, in emails zoeken.

 • Profielfoto
  MacOscar

  Ik wil flash, .wmv en een spam filter!!!!!!

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Ik wil bolletje!

 • Profielfoto
  drahreg

  Ik wil ook bolletje!

  :p

  geouwehoer!