Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 21 oktober 2008

Google kiest partij

CEO van Google, Eric Schmidt, heeft zijn voorkeur uitgesproken voor Barack Obama. Sterker nog, trad vandaag op met Obama tijdens de campagne in Florida. Samen spraken zij over de kwakkelende economie. Google bracht snel een persbericht uit waarin het zegt neutraal te zijn en dat Schmidt voor eigen persoon sprak.

Desondanks vindt CNet blogger Matt Asay het niet juist dat een CEO zijn politieke voorkeur uitspreekt. Schmidt is namelijk onlosmakelijk verbonden met Google. Dientengevolge kan Schmidt niet namens alle werknemers spreken. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere werknemer van Google voor Barack Obama is.

Zou jij het erg vinden als Steve Jobs zijn voorkeur uitspreekt voor Obama of McCain?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google kiest partij
Sluiten