Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 oktober 2008

FireWire in museum met Apple afdankers?

Technologizer.com heeft ze eens op een rijtje gezet: alle technologieën die Apple door de jaren in de ban deed. Want het ontbreken van FireWire op de MacBook mocht eigenlijk niet als verrassing komen.

In de top drie van geëlimineerde technieken komt zeker de floppy disk voor. De iMac was in 1998 niet alleen revolutionair qua ontwerp en filosofie, maar zeker ook vanwege het ontbreken van een floppy disk. Staat je hele leven op floppy’s? Jammer dan. In 2005 moest het modem eraan geloven. Wie nog wil inbellen kan een usb naar modempoort adapter kopen. Lees verder op Technologizer.com.

Laten we Apple voortaan voor zijn: wat zie jij in de toekomst het liefst verdwijnen?

Reageer op artikel:
FireWire in museum met Apple afdankers?
Sluiten