Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 10 oktober 2008

Compact cassette voor je iPod nano

Voor de jeugdige OMT’ers onder ons: de compact cassette was een opslagmedium voor muziek dat zo’n 40 jaar geleden in zwang kwam. Zeg maar een soort van Shuffle van de vorige eeuw. En halverwege draaide je de Shuffle om. Tenzij je Auto Reverse had.

Miljoenen zijn er van gemaakt en dat levert jaren na dato creatieve ideeën op. Zo kun je namelijk hoesjes voor je 1e of 2e generatie iPod nano kopen in de vorm van een ouderwets cassettebandje. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Het hoesje kost 45 dollar en er wordt afgerekend met Paypal.

Rest de vraag: waar zou je in het kader van recycling nog meer een mooi en origineel hoesje van kunnen maken?

Reageer op artikel:
Compact cassette voor je iPod nano
Sluiten