Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 oktober 2008

Codeweavers geeft 1 dag software gratis weg [update]

Codeweavers is in een gekke bui. Codeweavers geeft morgen (amerikaanse tijdzone) haar software gratis weg vanwege de economische malaise. Jeremy White, de baas van Codeweavers, had in zijn Great American Lame Duck Presidential Challenge een aantal doelen opgesteld voor de Amerikaase president George Bush.
Zorg dat de benzine- en voedselprijs op hetzelfde niveau staat als een jaar geleden. Zorg ook dat er meer banen komen, zorg dat Osama Bin Laden opgepakt wordt en zorg ervoor dat de huizenmarkt weer gezond wordt.

Tot grote schrik van Jeremy dook de benzineprijs op 14 oktober onder de cruciale grens van $2.79. En dat betekent dat één doel is behaald en er gratis software wordt weggegeven.

Als Amerika morgen wakker wordt zal op de website van Codeweavers een code te vinden zijn waarmee gratis software kan worden aangeschaft. OMT raadt met name CrossOver Mac aan. Hiermee kun je Windows programma’s draaien zonder licentie van Windows XP.

Update
Inmiddels staat er een pagina online waar je je gratis serial van CrossOver Mac kunt krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Codeweavers geeft 1 dag software gratis weg [update]
Sluiten