Statenweg
Statenweg Geruchten 29 oktober 2008
Leestijd: 1 minuut

Binnenkort ook een Mac notebook van Psystar?

Een medewerker van Psystar heeft tegenover een lezer van AppleInsider bevestigd dat het bedrijf werkt aan een notebook waarop het mogelijk is Apple’s besturingssysteem OS X te draaien. Specificaties zijn nog niet bekend. De medewerker stelt in onderstaande e-mail dat de notebook tegen een aantrekkelijke prijs verkocht zal worden.

Thank you for your interest in Open Computing. Although there is no mobile open computer at the moment, I can tell you that it is something that is in development. Once we release a final product, it will be posted on our website along with an automatic notification for all Open Computing newsletter subscribers. No release day or price has been set for any potential mobile product line. However I can assure you that at release it will be very competitively priced.

Thank you for your inquiry.

Eerder deze week maakte Psystar, dat zichzelf marktleider op het gebied van OS X-compatible PCs noemt, bekend een nieuw model Mac clone op de markt te brengen die beschikt over een Blu-ray optische schijf en een NVIDIA GeForce 9800GT grafische kaart. Uit de FAQ op de site van Psystar blijkt dat het lezen en schrijven van Blu-ray disks mogelijk is, maar dat het afspelen van video vanaf de schijfjes door gebrek aan software vooralsnog niet ondersteund wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.