Statenweg
Statenweg Nieuws 30 oktober 2008
Leestijd: 1 minuut

Autocorrectie komt naar de Mac

Raakt u af en toe gefrustreerd door de (verkeerde) suggesties bij het invoeren van tekst op de iPhone? Bereidt u dan alvast voor op Snow Leopard, de beoogde opvolger van Mac OS X Leopard. Een vroege versie van Snow Leopard toont het automatisch corrigeren van spelling terwijl de gebruiker typt.

De functie is te vinden in de nieuwe versie van TextEdit, maar is naar alle waarschijnlijkheid toepasbaar binnen elke applicatie die draait op Snow Leopard. Maakt u zich echter geen zorgen. Net als in de nieuwe firmwareversie van de iPhone, zal het hoogstwaarschijnlijk mogelijk worden de functie uit te schakelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.