Statenweg
Statenweg Nieuws 13 oktober 2008

Apple wint retail award

Het Amerikaanse magazine TWICE (This Week in Consumer Electronics) kent de Apple Store het jaarlijkse Excellence In Retailing Award toe in de categorie Best Vendor Retailer. De eerste Apple Store opende haar deuren in 2001. Momenteel heeft Apple 230 winkels in 8 verschillende landen over de hele wereld met een omzet van 4,1 miljard in 2007.

De winkels van Apple worden door het magazine geprezen om de heldere indeling, het uitgebreide assortiment third-party accessoires en software en de mogelijkheid om de producten volledig te kunnen ‘ervaren’ om klanten te fascineren en tot een aankoop te verleiden. Ook klinken er lovende woorden over de Genius Bar waar simpele technische problemen worden verholpen en klanten antwoord krijgen op specifieke vragen over de producten.

Wie anders dan Steve Jobs kan u het beste uitleggen wat de eerste Apple Store zo bijzonder maakte.

Reageer op artikel:
Apple wint retail award
Sluiten